22 Nisan 2009 Çarşamba

yan oda mektubu!

ben şimdi yarım kalan traşımı olmaya devam edecegım saat 10 a kadar oyalanmak için yarım yarım oluyorum traşımı vakit geçirmek gibi işte bilirsin bunu! bilmiyorsan da öğrenmek üzere olabilirsin!

saçlarımın sadece başımın üst kısmında bulunanlarını kestim. aldım elime makası kestim. hesapladım kaç ay oldu berbere gitmeyeli diye!

sonra da kızdım kendime "herkes kendi traşını yapacaksa, berberler nasıl kazanacak diye"

birgün başbakan olursam, yasaklayacaktım kendi kendine traş olmayı, herkes uzmanı olduğu işi yapacaktı! kararını vermiştim bunun. hatta hapis cezası bile verebilirdim. kendi kendine traş olana. kendi iskemlesini yapanlara! her işi uzmanları yapmalıydı bana göre, tamda bir başkasının işini yaparken-di alınan bu karar!

sakallarımı da kestim! yani kaç ay oldu bilmiyorum ama yüzüme ilk defa jilet değdi bugün. birazdan daha da keseceğim. yani hiç bir kıl dışarıda kalmayacak şekilde. tersten almak deniliyor adına. jiletin ve cildimin izin verdiği kadar hepsini gömeceğim derimin altına!

belki saçlarımın birazını daha keserim! bakarım önce kesilmediği için mutsuz olanlar kalmış mı! anlarım ben onların dilinden ve de onlar konuşurlar benimle kendi dilleriyle! ben onların dilini de bilmek zorundayım. ne çok zorunluluğum varmış!

ve sen belki de bütün bu olanların sonucunu görmek isteyeceksin! ama sabırlı olman gerekecek. "çünkü" saat 10 dan sonra ancak duş alacağım. biliyorsun saat 10 dan sonra elektrik daha ucuz benim topraklarımda.

yani anlayacağın ucuz bir duş yapacağım, tıpkı çok ucuza yaptığım düşlerim gibi...

temizlenmek bir duş kadar kolay değil mi! arınmak mı adı!

"amaaan neyse ne" dediğini duyar gibi oldum bir an!
eveet "neyse ne!"

arınmalıyım ve yine mutlaka bir yerlerde pislenmeyi bekliyor olacağım. sen kirletmesende bir kirleten bulunacak zaten...

kirlenmek güzelmiş öyle diyorlar. oysa sadece sonunda temizlenmek olduğu için güzelmiş. kiminse bu yalan alıp yalanı da "uğurlar ola" ya gidebilir mi acaba!

eveeet baya oyalandık mı! oyalandık. bak neredeyse 10 olacak saat! daha fazla çıplak gezmemeliyim. sonra üşütürüm hasta olurum mazallah!

ve ben gittiğim de sen de özlemelisin beni! sanki 20 yıl görmemiş gibi! sanki buracıktı bekliyormuş da "nerede kaldı bu adam yaaa!, hiç düşünmüyor bir özleyeni varmı" diye söyleniyormuşsun gibi. biraz daha gelmezse kapısını tıklayıp "hadi artık, çıksana ördek herif" diyecekmişsin gibi.

yoksa üzülürüm ben "yine" mazallah!!!

görüşelim olur mu?